Εργασία με υπευθυνότητα  και αξιοπιστία

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την πείρα δεκαετιών εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα που δικαιώνει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

 


 

 ΕΜΦΑΝΗ ΜΠΕΤΑ

                                                                                                                            ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ (ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ) ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΟ

Το 95% των κτιρίων που χτίζονται έχουν σίγουρα εμφανή μπετά τις εξωτερικές οροφές  μπαλκονιών και τα κούτελά τους [κούτελα ονομάζουμε την περιοχή εξωτερικά και κάτω απο το κάγκελα ενώ στηθέα ειναι η ίδια περιοχή μόνο που το μπετόν αντικαθιστά το κάγκελο μέχρι το ύψος της κουπαστής]. Το μπετόν από μόνο του είναι ανθεκτικό στον χρόνο, το υλικό όμως που θα το εξομαλύνει  και θα του δώσει την τελική του υφή πρέπει να είναι το κατάλληλο [για να αντέξει μία ζωή,να μη ρηγματώνει, να μη κουφώνει] και βέβαια να δουλευτεί έτσι ώστε να είναι η επιφάνειά του να είναι αισθητικά τέλεια.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στους ελαιοχρωματισμούς εξωτερικών επιφανειών έχει αποδείξει  ότι το σύστημα εφαρμογής που ακολουθούμε είναι αποδεδειγμένα, το πλέων κατάλληλο και αυτό επιβεβαιώνετε σε κάθε μας εργασία εδώ και χρόνια.